2013 i stikkord

Året 2013 inneholdt blant annet:Overraskelser Bursdagen til Cathrin og bursdagen til Elin, veldig forskjellige, og veldig fine! Jeg fikk også beskjed om å være pyntet og klar til å dra uten å vite hva jeg skulle flere ganger. Arild hadde stelt i stand både helaftens med middag og teater, og billetter til standup-show.Teater Vi så musikalene Oliver, My Fair Lady og Annie, teaterstykket Ronja Røverdatter, og standup-show med Dara O’Briain og Dagfinn Lyngbø. Aldri før har jeg vært så mye på teater som i 2013!

Hytteturer Mange turer på hytten i Hemsedal med familien selvfølgelig. Men også med Momor og Bestepappa og vin og jenga, og netter som forsvant fordi Momor og jeg hadde så mye å snakke om, uten at vi merket at både Arild og Bestepappa hadde sovnet. Med Miriam og Arne og Alexander og magen, og skiturer, pinnekjøtt, hyttekos og brettspill. Med Christel og William. Telttur med Magnus og Elin, med båt og fisking, hengekøyer, bøker og grilling.

Brettspill Det ble spilt så mye brettspill i 2013! Jeg har alltid vært glad i brettspill, og synes det er noe av det kjekkeste det går an å gjøre i sosialt lag. I år har gleden over brettspill virkelig fått blomstre, og vi har gått til innkjøp av ganske mange spill. Nå har vi en stor samling, med alt fra helt nye spill, til spill fra bruktbutikker og bruktmarkeder, til spill som Pappa hadde på 60-tallet.

Eitillstad FUS Barnehage Etter en tung januar, arbeidsløs og med reise-hangover, så en uke i februar plutselig sånn ut: mandag: intervju, tirsdag: tilbud om jobb, onsdag: første dag. Koste meg fra første stund, og jeg lærte at det faktisk er mulig å trives på jobb! Etter å tidligere ha jobbet i en barnehage fra helvete, var det en stor overgang å glede seg til å gå på jobb hver dag. Eitillstad FUS har mye av æren for at 2013 ble et så bra år!

Reiser Jeg reiste ikke så mye i 2013, men to fine turer ble det! Arild og jeg dro på påskeferie til Gøteborg. Han var guide, jeg var turist, og vi koste oss med bruktbutikker og gode, lange middager. I sommerferien nøt vi Italia i to uker, og vinen og ikke minst maten tok mer penger fra oss enn vi hadde tenkt, men hva gjør vel det når jeg fortsatt kjenner smaken i munnen når jeg tenker på det?

Store begivenheter Dette året inneholdt to konfirmasjoner, et 90-årslag, og at vi fikk hilse på to helt nye verdensborgere. Det var også året for det villeste, gøyeste, kuleste bryllupet jeg kan tenke meg. Og vi kledde oss i svart og tok farvel med Farmor.

Kafé Det ble veldig mange kafébesøk i løpet av året, med fine mennesker eller fine bøker, og noen ganger begge deler.

Festligheter Mange fester gjorde 2013 til et morsomt år! Vi arrangerte filmfest og oktoberfest med utkledde mennesker og herlig stemning! 17. Mai ble feiret på samme måte som året før; togtitting, is-spising, øl i kubaparken, grilling, og etterhvert latter og champagne på terrassen hjemme. Diverse lønningspils, innflyttningsfester, bursdagsfester og jentekvelder bidro også til å gjøre 2013 til et festlig år!

Infeksjoner Øyekatarr fire (!) ganger, øregangsbetennelse, infisert gnagsår under foten som gav meg krykker i en uke, og et infisert sår på armen som legevakten synes var så spennende at flere leger måtte komme for å se på.

Spesielt interesserte kan trykke på bildet for å få det større.

Trondheim Verdt å nevne selv om det bare var en helg. En veldigveldig fin helg! 

2013 behandlet meg bra, og vi ble gode venner. Jeg tror og håper at jeg blir like gode venner med 2014!

6 thoughts on “2013 i stikkord

  1. Så koselig å få være en del av din oppsummering av året! Var veldig kjekt å både dra på hyttetur med dere og å besøke dere i Oslo! Takk for herlig vennskap! Alle gode ønsker for 2014 <3

  2. Selvfølgelig må dere være med i oppsummeringen av dette året! Vi har jo fått til å være så mye sammen <3 Gleder meg til fortsettelsen!

  3. Uff, det var litt av noen sjukdommer og skader. Må si det holdt å se det lille bildet ^^ Godt du kom deg fort over reise-hangoveren da. Man kan jo fort bli både rastløs og deppa etter en sånn tur.. Blir spennende å se mer om de neste reiseplanene deres ;) God nytt reiseår i 2014, Liv!

  4. Haha, ja tenkte meg at det lille bildet sikkert var nok for de fleste.. Men så er det alltid noen raringer som skal zoome inn på bildene når jeg viser de på telefonen :p

    Nå har vi faktisk akkurat bestilt billetter, og det ser ut som 2014 blir et veldig bra reiseår! :D Godt nytt år til deg også Ingeborg! Er alltid så gøy å «være med» på turene dine!

  5. For en fin gjennomgang av året! Mange koselig store og små begivenheter :D De beste stundene har man jo med sine nærmeste! Kjipt med sykdommene/infeksjonene da.

    Håper du får et nytt flott år i 2014!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>