Barnslig glede

Som jeg skrev i forrige innlegg er vi nå på den lille, rolige øyen Koh Yao Noi. Her går livet i slow motion, og da vi snublet over en pannekakebod langs veien trakk vi på skuldrene og tenkte hvorfor ikke? Vi trodde at vi skulle få pannekaken i hånden og gå videre, men da vi hadde bestilt det vi skulle ha vinket mannen oss rundt pannekakeboden og ned til stranden. Der la han ut et bambusteppe og slo opp et lite, lavt bord. Utsikten var flott, pannekaken god, og skyggen avslappende. Etterhvert dukket datteren hans opp, og sjarmerte oss fullstendig i senk. For en nydelig jente! Til å begynne med var hun sjenert, men jo mer vi snakket og tullet, jo mer turde hun å leke med oss. Vi ble værende mye lengre enn planlagt, og vi jaget krabber, fikk se de flotte skjellene hun fant, kastet steiner i vannet, og fikk oss en ny liten venninne!

Åh, hjertet mitt smelter!

2 thoughts on “Barnslig glede

  1. Ja, det har du rett i! Det er gjerne de tingene man ikke planlegger (og som man ikke finner i en guide-bok) som gjør størst inntrykk :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>