Bilder fra Vietnam

To uker har gått siden vi ankom Vietnam, og vi har hatt noen veldig fine dager der. Det ble bare tre stopp på oss i Vetnam, før vi reiste videre, mest fordi vi har en hjemreisebillett fra Bangkok om ikke så lenge, men også fordi man bare får to ukers turistvisum på grensen når man ankommer Vietnam.

Dette innlegget har nesten ingen tekst, men kjempemasse bilder! Hurra! Har forminsket bildene, men anbefaler likevel å vente med å lese dette innlegget hvis du har dårlig nettforbindelse.

Vi fløy til hovedstaden Hanoi dagen etter at Arild kom og møtte meg i Bangkok. Turen gikk direkte videre til Halong Bay hvor vi booket en 1night2day-båttur. Christina Cruise var et kjempefint skip, Halong-bukten var spennende og kanskje enda mer mystisk for oss siden tåken var tett og sikten dårlig da vi var der, og folkene på båten var herlige! På turen besøkte vi en av øyene, gikk inn i noen huler der, padlet kano, besøkte en flytende landsby, og prøvde oss til og med på blekksprutfisking!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter et døgn i hovedstaden, fly til Ho Chi Minh, airport hotel, og nok et fly, ankom vi Phu Quoc! En eventyrøy helt på grensen til Kambodsja, med et deilig, avslappet liv, nydelige strender, kjempegod mat, herlige mennesker som gjentok og gjentok «Madame so beautiful!» til meg, fantastiske solnedganger, massasje, pedikyr og aloe vera-behandling på stranden, basseng og bungalow, og en liten vietnamesisk jente som ikke hadde noen andre å leke med og derfor valgte å kaste ball og frisbee med oss en halv evighet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dag reising med ferge og diverse busser tok oss hele veien til Chau Doc, en liten fiskerby rett ved Mekong-elven. Det er ikke så mye å gjøre her, men vi gikk ned til elven, der vi møtte på noen glade gutter med båt, og de krevde ikke mange pengene for å ta oss med på en tur på elven for å besøke den flytende landsbyen og landsbyen på stylter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det ble få stopp på oss i Vietnam, og vi gleder oss til å dra tilbake til dette landet hvor vi har så veldig mye igjen å se!

3 thoughts on “Bilder fra Vietnam

  1. Utrolig fine bilder, spesielt det av deg med bordet og likte det av deg med redningsvest =P
    Høres ut som om du har hatt en fin tur=)
    Hilse Hilde (Til Miriam)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>