Dette har jeg gledet meg til!

Da jeg kom til Singapore var jeg fortsatt litt sosialt skadet etter Afrika, og utenom å snakke med folk inne på hostellet holdt jeg meg for meg selv for det meste. Var deilig å kunne gå rundt på sightseeing bare i mitt eget selskap!

Men i dag dere, i dag kom plutselig snakkeLiv fram fra gjemmestedet sitt igjen! På bussen fra Singapore til Kuala Lumpur satt jeg ved siden av et reisefølge på seks personer med en liten unge på nesten et år tipper jeg. Ungen synes ikke det var så gøy med en nesten sekstimerlang busstur og det eneste som fikk henne til å stoppe å hyle var hvis jeg smilte og vinket og lagde rare grimaser til henne. Tror moren på et tidspunkt var på vei til å bare putte hele ungene i armene mine! (hadde ikke hatt noe i mot det for å være ærlig!) Som eneste ikke-asiatiske på bussen var alle også ekstremt hjepsomme på grenseovergangen mellom Singapore og Malaysia (sannsynligvis fordi jeg hadde fått ungen til å slutte å hyle så mange ganger..) og da vi ankom Kuala Lumpur måtte alle forsikre seg om at jeg hadde en plan på hvor jeg skulle bo og hvordan jeg skulle komme meg dit før de alle forsvant. Tror ikke det var en eneste person på bussen jeg ikke hadde snakket med da turen var over.

Sjekket inn på hostellet, tok med meg et kart og satt kursen mot noe som kunne ligne på middag! Endte opp på en Halloween-pyntet pizzabar der jeg studerte kartet mitt og menneskene på bordene rundt. På bordet nærmest meg satt en fyr aleine som godt kunne vært svensk (eventuelt bare fra europa et sted), og på bordet ved siden av der igjen satt to engelske jenter og maste i vei i en rasende fart. Tok med meg ølen min og satt meg ved bordet til han fyren (som viste seg å være engelsk også), og resten av kvelden ble tilbringt med dem. Whiskey og cola i massevis, biljard, og snakking om alt som man ikke burde snakke om med folk man nettop har møtt..

I morgen vet jeg ikke hva som skjer! Kanskje jeg tilbringer dagen med de to jentene? Eller kanskje jeg møter igjen noen av dem på samme puben i morgen?

Jeg aner ikke hva jeg skal eller hvem jeg skal være med. Og jeg elsker det!

2 thoughts on “Dette har jeg gledet meg til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>