Hafjell

I helgen var jeg på hyttetur på Hafjell. Jeg har – som en ekte nordmann skal – vokst opp med ski på beina. Da jeg var to år tok jeg mine første svinger på slalåm, og etter det har jeg tilbringet hvertfall annenhver helg og alle ferier, hele vinterhalvåret, på ski, helt fram til jeg ble atten og flyttet hjemmefra. De siste årene har det blitt betydelig mindre ski på meg. Dette synes jeg egentlig er dumt, men jeg har samtidig blitt så lei av de bakkene vi vanligvis har stått i, at det ikke har vært så interessant å bruke mange dager der likevel.

Derfor var det kjempegøy da jeg ble invitert med på hyttetur på Hafjell. Der har jeg aldri stått før, så bakkene var helt nye for meg. Da jeg kom dit var jeg veldig spendt på hvor stort anlegget egentlig var. Jeg hadde ikke lest noe om stedet på forhånd, og visste ikke om det kun var èn heis, eller om det var et stort anlegg med masse heiser og bakker. Til min store glede var det et stort anlegg, med masse heiser og masse bakker! Helt i bunnen var det bare to heiser, men da man kom litt lengre opp forgreinet det seg utover, og man hadde mange valgmuligheter. For å komme opp helt på toppen måtte man ta tre heiser etterhverandre, noe som da gjorde at den sammenhengende bakken helt ned til bunnen ble kjempelang!

Til Hafjell drar jeg gjerne igjen! Har du vært der?

One thought on “Hafjell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>