Jump around the world – Havana, Cuba

Her er jeg foran bygningen Capitolio, midt i Havana sentrum. Denne ettermiddagen husker jeg veldig godt! Det var en av mine siste dager på Cuba før jeg skulle reise til Peru, to uker med spanskskole var nesten fullført, og vi var fire venninner fra skolen som dro til byen sammen; Natalia fra Polen, Alicia fra Tyskland, og Patricia fra Tyskland, og jeg. Vi overlot turistgaten Obispo til turistene, og valgte å heller ta turen til San Rafael, handlegaten for de lokale. Der er det en helt annen stemning, heeelt andre priser, ingen tiggere, ingen pengetørste restaurantarbeidere/souvernirselgere, men hyggelige cubanere som er oppriktig nysgjerrig på de få utlendingene som forviller seg dit.

2 thoughts on “Jump around the world – Havana, Cuba

  1. Så bra at du liker det! Cuba er et fantastisk land, så annerledes fra alt annet. Håper du kommer deg dit en gang :)

    Liker bloggen din veldig godt forresten! Leste den en del før, men har visst glemt den bort.. Takk for at du minte meg på den igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>