Kjære Oslo

Kjære Oslo.

Etter tre år sammen er det på tide at jeg forlater deg. Vi har hatt et litt turbulent forhold, og har aldri egentlig klart å finne tonen helt. Innimellom har du behandlet meg veldig fint, men mye av tiden har jeg ikke likt deg så godt.

Heldigvis inneholder du mange nydelig personer, noe som veier opp for at du egentlig er ganske stygg selv… Men det tok lang tid før du introduserte meg for mange av de fine menneskene, og jeg hadde nok likt deg litt bedre hvis de hadde dukket opp tidligere i forholdet vårt.

Selv om vi ikke alltid har vært så gode venner, har du likevel gitt meg en del erfaringer og opplevelser. For det første gav du meg en fin mann og en bestevenn, blandet sammen inni den samme personen. Du har gitt meg arbeidserfaring, to veldig forskjellige opplevelser, og jeg har lært hvordan det føles å grue seg til å gå på jobb hver dag, og hvordan det føles å glede seg til å gå på jobb hver dag. Mitt første år hos deg Oslo, bodde jeg sammen med Christel i gladleiligheten, hvor vi lo og gråt, delte tanker og drømmer, og var så fattige at det ikke går an å beskrive. Mange små hverdagsøyeblikk har bidratt til å gjøre deg til en litt snillere by, og jeg setter pris på at du har prøvd å få meg til å like deg.

Jeg kommer nok til å besøke deg en del i framtiden, og jeg er ganske sikker på at vi vil ha det bedre med hverandre i et avstandsforhold.

Hilsen Liv.

2 thoughts on “Kjære Oslo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>