Leilighet i Bergen!

Vi har kjøpt oss leilighet!

Hele sommeren har vi løpt rundt på visninger, og i forrige uke fant vi endelig drømmeleiligheten! Det ble en intens og spennende budrunde, og heldigvis var det vi som gikk seirende ut!

I dag har vi vært i møte med megler og selger, og har skrevet under på masse papirer. Neste fredag får vi nøklene, og flytter inn i en leilighet som er 110m2, har tre soverom og to bad, og som ligger en akkurat passe lang busstur fra sentrum. Hurra!

(bilde fra annonsen)

Nå i august er det 6 år siden jeg flyttet fra Bergen. Det er faktisk en fjerdedel av livet mitt! Det er fint og godt å være tilbake, men det er også mye som har forandret seg siden sist jeg bodde her. Jeg gleder meg til å bli kjent med byen igjen, og jeg gleder meg til å se hvordan Arild synes det er å bo i verdens vakreste by.

Vi flytter som sagt inn i den nye leiligheten allerede 22. august (iiiik, spennende!), og jeg satser på at internetten (og bloggemulighetene) blir bedre der enn her vi bor nå.

2 thoughts on “Leilighet i Bergen!

  1. Jeg henger litt etter, men.. Gratulerer så masse med ny leilighet! Den høres jo svær og flott ut! Nå er dere vel flyttet inn også, så håper dere trvies :D

  2. Tusen takk for det! Vi trives veldig godt, men mangler fortsatt mye før vi føler at vi er helt på plass. Foreløpig sover vi på luftmadrass på gulvet, og det var først i går at vi fikk oss kjøleskap. Vi lever mest på luft og kjærlighet for tiden, men det er jo egentlig ganske fint det også :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>