Oppsummering fra Bangkok

Heisann!
Siden sist har vi fått tid til å gjøre dette:

- reise fra Khao Lak til Bangkok

- observere demonstasjonene i Bangkok (de er ikke så skumle som de vil ha det til i norske medier, er litt festivalstemning egentlig – en festival vi velger å holde oss unna riktignok)

- besøkt helgemarkedet Chatuchak utenfor Bangkok, det beste markedet jeg vet om! Tredje gangen jeg var der nå, og skal nok tilbake igjen!

- besøkt to store templer i Bangkok; Wat Arun (Temple of Dawn) og Wat Pho med Buddha liggende inni. Hadde på forhånd hørt at han skulle være stor, men han var jo helt enorm!

- vært på kino og sett Pompeii som var ganske dårlig og Saving Mr. Banks som var veldig bra.

 – utforsket flere av de store kjøpesentrene i Bangkok, synes spesielt at Terminal 21 var kult. Lagt opp som en flyplass i første etasje, med etasjene over innredet som forskjellige destinasjoner; Tokyo, London, Istanbul og San Fransisco blant annet.

- tatt nattoget fra Bangkok til Chiang Mai. Til tross for lydene, ristingen og de stressende konduktørene tror jeg at jeg foretrekker nattoget fram for nattbuss. Hadde det egentlig ganske fint oppi sengen «min» med gardinen trukket for, der kunne jeg lese og høre på musikk og ligge og se på tretoppene som fløy forbi vinduet uten å bry meg om hva som skjedde i resten av toget.

- meldt oss på et elefantprogram i tre dager som begynner i overimorgen! I parken har de elefanter som er foreldreløse, som har blitt mishandlet, og som er pensjonerte. Elefantene skal holdes i aktivitet ved å bli ridd på turer, de skal få mat og drikke, de må bades og vaskes, og ellers blir det nok mye kos. Gleder meg masse!

Vi skrives snart!

4 thoughts on “Oppsummering fra Bangkok

  1. Så artig:) Ser du har vært med på masse! Har dere forresten vært ved Grand Palace? Det ligger like ved Wat Po, selv om det er et stykke å gå, og litt dyrer å komme inn, ville jeg absolutt anbefalt det! Jeg bor forresten i gangavstand til Terminal 21:) Chatuchak er også morro, synd (eller kanskje takk og pris?) er det bare åpent i helgene:) Kos dere videre og si ifra om dere stikker innom BKK igjen!
    NorEli

  2. Vi tenkte på å besøke Grand Palace, men tenker heller å besøke det en annen gang vi er i Bangkok. Kommer nok innom der flere ganger på turen, så vi må spare litt så vi har noe å gjøre da også ;)

    Haha, tror egentlig det er bra at Chatuchak bare er åpent i helgene! Selv om det krever litt planlegging for gjennomreisende turister :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>