Reisefeber!

Jeg har sånn reisefeber for tiden! Flybilletter blir sjekket nesten daglig, Vagabond ligger strødd i hele leiligheten, jeg har en notatbok full av forskjellige lister, oversikter, budsjetter og tankekart, og jeg har vært i kontakt med både politiet og vaksinekontoret om hva som trengs å bli gjort hvis jeg skal ut på en ny reise. (politiet fordi passet mitt begynner å bli ganske fullt, men så går det ikke ut før 2017) Her en dag tok reisefeberen sånn overhånd at jeg til og med prøvepakket sekken min!

Aller helst skulle jeg satt meg på et fly til hvorsomhelst i morgen, men det er så mange spørsmål som dukker opp nå, som ikke dukket opp da jeg planla jordenrundt-reisen.

Hva gjør vi med leilighet?
Leier ut?
Selger?
Hva gjør vi med bilen?
Lar den stå og gjennomgå det vær og vind byr på?
Selger den?
Hva gjør vi med jobb?
Sier opp?
Søker om permisjon? Og er det i tilfelle mulig at vi begge to får det til samtidig?

Det er ganske overveldende å begynne og tenke på en ny reise når det er så mange hensyn og ta og spørsmål å svare på. Forrige gang hadde jeg tatt valg og lagt opp livet mitt ut i fra at jeg skulle på reise. Jeg hadde ingen bil, jeg leide leilighet, og jobben var bare midlertidig, så det største problemet jeg hadde var at jeg skulle reise uten Arild i noen måneder.

Til tross for mange utfordrende ting som må løses er jeg likevel veldig klar for å komme meg ut på tur igjen! Snart!

2 thoughts on “Reisefeber!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>