Siden sist!

Hei igjen!
Siden sist har jeg blitt friskmeldt, og kommet meg tilbake på jobb. Hadde litt mer overskudd til å blogge når jeg var sykemeldt.. Det har vært tungt å komme tilbake på jobb, og jeg har egentlig bare sovnet med en gang jeg har kommet hjem.

Men! Jeg har skaffet meg ganske mye nytt utstyr! Ikke så veldig store ting akkurat, men ting jeg tror jeg kommer til å ha nytte av på turen.

VISUM:
Det eneste landet jeg trenger å ha med meg visum til, er Cuba, og det ligger nå trygt oppbevart sammen med passet mitt. Resten av landene trenger jeg ikke visum til, eller jeg kan skaffe det på grensen inn i landet.
http://reiselivblogg.no/wp-content/uploads/2012/04/algemeen-toeristen-kaart-300x131.jpg

HENGELÅS MED WIRE:
For å låse fast sekken min hvis jeg setter den fra meg på et oppbevaringsrom uten noe særlig vaktsystem, eller låse den sammen med Arild sin hvis de må i et bagasjerom på en buss.

REISEBUKSE MED AVTAGBARE BEIN:
Jeg har kjøpt en kjempelett, behagelig bukse i elastisk materiale. Den tørker fort, og er svært slitesterk. Like over knærne er det en glidelås, som gjørt at buksen kan bli til shorts. Mellom glidelåsen og huden er det lagt et lag med stoff, som forhåpentligvis kommer til å forhindre gnagsår.

PAKKEPOSER:
For å få litt mer orden og system i bagasjen. Jeg kjøpte et sett med fire store poser, og to små poser.

KOMPRESJONSPOSE:
Jeg har ikke tenkt å ha med meg mye klær! Men en varm genser til flyturer med mye air con, og til turen til Machu Picchu skal jeg ha med. Genseren er ganske stor og klumpete, men når jeg legger den i kompresjonsposen blir luften sugd ut, og den tar mindre plass.

SYSKRIN:
Til enkle reparasjoner. Skrinet har tråd i fem forskjellige farger, en liten saks, fingerbøl, noen små knapper, nål, knappenål, og sikkerhetsnål. Kommer sikkert til å supplere med noen nåler og sikkerhetsnåler ekstra.

FLEKKFJERNER:
Våtservietter som visstnok skal fjerne flekker. Aner ikke om det virker i det hele tatt, men pakken kostet nesten ingenting og var dessuten på salg, så jeg tar med og prøver!

Vet du om noen lure dingser som er grei å ha med seg på tur?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>