Sponset video: One Day In Amsterdam

Før jeg skal ut på reise bruker jeg ofte mye tid på research. Jo kortere jeg skal være et sted, jo viktigere er det at jeg har gjort godt forarbeid. Har jeg bare en dag tilgjengelig synes jeg det er det viktig at den dagen blir utnyttet på best mulig måte. Det jeg til stadighet opplever er at jeg bare klarer å finne informasjon om de største turistattraksjonene, det samme som alle andre reisende også velger å gjøre.

Jeg liker mye bedre å oppleve det som er litt mer ekte, men synes ofte det er veldig vanskelig å finne informasjon om slike steder! KLM har spurt innbyggerne i Amsterdam om hva de mener besøkende burde få med seg når de besøker byen. De lokale har sendt inn tweets med anbefalinger om det de mener er verdt å få med seg i Amsterdam, og disse tipsene har så blitt satt sammen til tre ulike videoer. Videoene har tittelen «One Day In Amsterdam» og er tilpasset korte besøk til byen. Nå er den tredje og siste videoen ute, og i denne får vi være med til en park hvor man kan nyte late timer med gode venner, flere steder man kan få seg noe å spise og drikke, en AJAX-kamp, før dagen avsluttes med en flott båttur på en av Amsterdams mange kanaler.

For meg er det hvertfall slik at reisene mine blir litt mer verdifulle hvis jeg klarer å finne noen ting som ikke alle andre gjør. Tips og anbefalinger fra de lokale er derfor utrolig mye verdt, og gjør det lettere å finne fram til de tingene som gjør at man får en annen opplevelse enn hvis man bare hadde fulgt turiststrømmen. Jeg har aldri vært i Amsterdam før, men hvis/når jeg kommer meg dit skal jeg hvertfall huske på at det finnes mange andre spennende ting å se enn Red Light District!

Innlegget er sponset av KLM

2 thoughts on “Sponset video: One Day In Amsterdam

  1. Hei! Har vært innom tre reiseblogger som skriver om denne videoen men videoen er ikke noe sted å finne? :) Vet du om den er mulig å finne noe annet sted?

  2. Hei Susanne! Så koselig at du har stukket innom bloggen min! :D

    Så rart at videoen ikke virker for deg… Tror ikke den ligger noe annet sted dessverre. Har du prøvd å bytte nettleser?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>