Teva Terra Fi 3 Ludvig Navy

Til jul fikk jeg to planker av mamma og pappa. De var godt skrudd sammen med fire skruer. Etter å ha sittet på gulvet, med bunad på, og skrudd i noe som føltes ut som en evighet, klarte jeg endelig å få de to plankene fra hverandre. Inni lå det en konvolutt med bilde av en jakke utenpå, og tusen kroner inni. Jakken ønsket jeg meg egentlig, men reiseruten har blitt forandret på siden det, og behovet for jakke har blitt mindre. Pengene har jeg derfor brukt på nye, ordentlige sandaler.

http://chillout.no/index.php?menu=store&Yumenu=62&Yprodukt=1572

Teva Terra Fi 3, er gode, kvalitetssandaler som er svært populære blandt backpackere. De tåler vann, er gode å gå med, og er beregnet for aktivt bruk. De finnes i både manne- og damevariant, i forskjellige farger.

På min jordenrundt-reise har jeg tenkt å ha med meg disse sandalene, og et par vanlige joggesko som jeg har fra før. Jeg ser for meg at jeg hovedsaklig kommer til å bruke sandalene, men at tettere sko vil være greit å ha når jeg skal gå opp til Machu Picchu, når jeg er på safari, eller hvis jeg drar på jungeltur. Penere sko kommer jeg ikke til å ta med meg fra Norge. Hvis jeg plutselig har behov for noe finere, er det billigere og enklere å kjøpe noe jeg kan gå med akkurat når jeg trenger det, og som jeg kan sette igjen/gi bort når jeg ikke trenger dem mer. Ballerinasko eller enkle pumps koster jo så og si ingenting i Norge, og jeg regner med det er enda billigere andre steder.

Hvilke sko pleier du å ha med deg på reise?

One thought on “Teva Terra Fi 3 Ludvig Navy

  1. De saa ganske anstendige ut , tror jeg maa kjope meg noen slike selv.
    damen min bruker Ecco sandaler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>