This Day a Year Ago – Lake Titicaca

For akkurat et år siden befant jeg meg på grensen mellom Peru og Bolivia, på Lake Titicaca. Her er et utdrag fra dagboken min:

Ble hentet av små sykkeltaxier som tok oss med til den gigantiske innsjøen. Vi kjøpte mel, ris, sukker og litt frukt som gaver til familiene vi skal sove hos, før vi gikk ombord i båten. Første stopp var de flytende øyene Uros. Veldig kul byggemåte, Thor Heyerdahl lærte å bygge flåter her. Tok båten videre i 2,5 timer, lå på taket hele tiden, herlig! Gikk av på en øy der vi begynte med å gå oppover i 40 minutter (på 3600 meters høyde!) før vi spiste ørret til lunsj. Tilbake i båten stoppet vi midt utpå vannet, der vi fikk hoppe fra taket ut i vannet! Johoo! Ca 9grader, alle synes det var kaldt, jeg synes det var gøy! Framme på øyen vi skulle bo på så vi på fotballkamp mellom noen på vår gruppe og noen på den gruppen vi gikk til Machu Picchu med. Så danseoppvisning, fikk prøve nasjonaldraktene, og måtte etterhvert danse i de fargerike klærne. Gikk til hver våre familier, hvor vi overrakte gavene, før vi spiste middag sammen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>